Menü Bezárás

Szolgáltatásaink

A kalocsai Gyógyfürdő és Uszoda területén a található a Poligon Bt. által üzemeltetett Gyógyászati és Masszázs Központ mely számos lehetőséggel várja a gyógyulni és felfrissülni vágyó vendégeit a több éve működő magas minőségi szolgáltatást nyújtó vállalkozás. A különféle masszázsok, szépészeti beavatkozások, valamint a rendszeres mozgást keresők igényeit is teljes körű kiszolgálással végzi. A gyógyászati központ segítséget nyújt reumatikus panaszok kezelésében is Dr. Sebők Edit reumatológus szakorvos közreműködésével, ahol bizonyos kezelések a társadalombiztosítás által támogat formában is igénybe vehetők.

szolgmasszazs

Masszázs

Ha vendégeink egy hagyományosabb kezelési formát választanának, akkor lehetőség van különféle masszázsok igénybevételére. Minőségi krémek, olajok állnak rendelkezésre a kezelőhelységekben ahol relaxációs zenével tesszük hangulatosabbá hétköznapjainkat. a Választhat gyógy-, sport-, frissítő, vagy talpmasszázst is. Javallott az izomgörcsök, gyulladások, vizesedés, és különböző izomfájdalmak kezelésére. A masszázs javítja a vérkeringést, és megnöveli a szövetek rugalmasságát. Csökkenti a stresszt, és segít a mindennapi feszültségek leküzdésében.

targentor

Tangentor

A víz alatti vízsugármasszázs, más néven tangentor-kezelést egy speciálisan kialakított kádban, ún. tangentor készülékkel végzik. Alkalmazható az egész testre, vagy csak egy adott testrészre. A páciens kényelmesen fekszik a kádban, és a megfelelő víznyomással és optimális távolságról, a vízsugár nyomásának szabályozásával és annak fokozatos emelésével végzik a kezelést. Elősegíti görcsös állapotú izmok ellazulását, az izomzat vérellátásának javítását, fokozza a vérkeringést, általánosan javítja a közérzetet, valamint műtéti és baleseti utókezelésként is alkalmazható.

bemer2

BEMER Érterápiás Mágneskezelés

A BEMER mágneses kezelés hatékony megoldásokat nyújt különböző betegségek,– ilyen például a cukorbetegség, anyagcsere és keringészavarok- kezelésére, megelőzésére, akár kiegészítő terápiaként is, de a fáradság, stressz, kimerültség érzés leküzdésére is alkalmas. A kezelés hatására javul a test mikrocirkulációja, anyagcseréje, illetve megnyitja a bezárt shuntoket. Hosszú távú használata gyulladáscsökkentő és fájdalomcsillapító hatású lehet. Kevés ellenjavallata miatt széles körben alkalmazható. További információért forduljon kollegáinkhoz bizalommal, vagy látogasson el a www.bemer3000.hu weboldalra.

szolarium

Szolárium

A központ rendelkezik egy álló szolárium kabinnal is, mely a legszigorúbb európai uniós szabványoknak megfelelően üzemel. A készülék a test közel 95%-át besugározza. A gépezet forgalmazója szigorúan ügyel az 56 neoncső minőségére és azok rendszeres cserélésére ezáltal hozzájárul a lehető legjobb hatás eléréséhez.

ULTRAHANG KEZELÉS

Az ultrahang a mechanikus rezgések révén mikromasszázs-hatást vált ki. Termikus jellege következtében felmelegíti a szöveteket és határrétegeket. Mindezek eredményeként izomlazító, fájdalomcsillapító és értágító hatással bír.

Trio RF 3D

A TRIO RF 3D rádiófrekvenciás készülék, már egy alkalom után is látható és érezhető eredményt produkál. A rádiófrekvenciás zsírbontás férfiak és nők számára is kiváló módszer a zsírpárnák és narancsbőr eltüntetésere. A vendég kívánsága szerint lehetséges a testre, illetve az arc felületére is kérni a kezelést. Felhasználása a körfogat csökkentésben, a cellulit redukcióban, a bőrfeszesítésben és a ránctalanításban, olyan eredményeket produkált melyek eddig csak sebészeti úton voltak elérhetőek! A rádiófrekvencia felmelegíti a zsírsejteket, ezáltal megnyílnak a cellák falai és a zsír a kötőszövetekbe távozik. A melegítés hatására a zsír a nyirokkeringésbe kerül, ami az ezt követő időszakban a kiválasztó rendszeren keresztül távozik.

Alpha Led Oxy

Az ALPHA LED OXY teljes testkezelő berendezés klinikailag igazolt élettani hatásokkal bír. Alkalmas idegrendszeri, dermatológiai, reumatológiai és belgyógyászati problémák kezelésére, valamint a legkorszerűbb lehetőség a súlycsökkentés eléréséhez. A mély-meleg terápiás, vibrációs, aromaterápiás környezetben koleszterin csökkentő folyamatot végez. Erősíti a szívet és elősegíti az érrendszer magasabb oxigén szállításának szintjét. A fokozott vérkeringés mellett a plusz oxigén hozzájárul a sejtszintű anyagcsere folyamatokhoz, élénkíti a sejtek önmegújuló képességét és fájdalom csillapító hatással bír. Hatékonyan csökkenti a stressz által előidézett panaszokat. A méregtelenítésen túl az oxigénes és világon elsőként szabadalmaztatott LED-es bőrfeszesítés, ránccsökkentés épp úgy lehetséges, mint a narancsbőr kezelése. A fényterápiát 1080db különböző fényhosszúságú LED-ek teremtik meg, miközben oxigén generátor tiszta oxigént juttat a kabinba a kezelés teljes időtartama alatt. A vibrációs masszázs a komfort érzet mellett segíti az izmok ellazulását, valamint növeli a nyirokrendszer teljesítményét ami hozzájárul a méreganyagok kiürítéséhez. Az esszenciális olajok közreműködésével növekszik a relaxáció, a bőr táplálása és a jobb közérzet elérése. A készülék klinikai tesztjei igazolják az egészségre gyakorolt pozitív hatásokat.

vizben

AQUA Fitness

Vízben végzett testmozgásnak rengeteg előnye van. Egyre több látogatónk választja az esti órákban tartott AQUA Fitness lehetőségét. Azon túl, hogy a résztvevők megalapozzák a rendszeres testmozgást, nagy mértékben hozzájárulnak a felesleges kilók ledolgozásához. Tartós edzéssel látható eredmények érhetők el. Ráadásul az ízületi fájdalmakat, mozgásszervi panaszokat, sokkal könnyebben tudja orvosolni a vizes közegben elvégzett mozgás! Nagyban elősegíti a műtétek utáni felépülést. A vizes közegben történő mozgás kevésbé terheli a térdízületeket ezáltal az edzésen elvégzett munka többszörösére képes a még nehézkesen mozgó vendég is.

Vibro Tréner

és ha esetleg várakoznia kellene használja addig bemelegítésként a VIBRO TRÉNER szolgáltatásait ingyenesen.