Menü Bezárás

AZ ALPHA OXY LED RENDSZER GYORS BEMUTATÁSA

Gyors bemutatás

Az Alpha Oxy LED rendszert amerikai orvos-természetgyógyászok, és mérnökök fejlesztették ki. A rendszer ötvözi az ősi és legmodernebb testkezelései technikákat a természetes testi-lelki egyensúly megteremtése és megőrzése érdekében. A készülék alapvetően egy mély-meleg terápiás rendszer alapjára épül amely kiegészül LED szín és fény terápiás egységgel aroma terápiával vibrációs masszázzsal és oxigénes kezelő rendszerrel. Kiválóan alkalmazható alakformálásra, méregtelenítésre, immunrendszer erősítésére, szív és érrendszer erősítésére, bőrápolásra és fiatalításra, narancsbőr kezelésre, sérülések és hegek rehabilitálására, ízületi és idegrendszeri problémákra, stressz oldásra, és alvászavarok kezelésére.

Alakformálásra heti 2-3 alkalom az optimális kezelésszám, míg méregtelenítésre, bőrápolásra vagy stressz oldásra már heti 1 alkalom is elegendő.

FUNKCIÓI

Termikus hő terápia

A kamra belsejében lehetőség nyílik akár 76 C termikus száraz meleg generálására. A hő terápia elősegíti az anyagcsere folyamatok felgyorsulását a bőr és a test megtisztítását és a méreganyagok távozását. A szervezet hőszabályozásának köszönhetően a megnövekedett külső hőmérséklet ellensúlyozása érdekében energiát éget az optimális testhőmérséklet fenntartása érdekében. A fokozott verejtékezés optimalizálja a szervezet só vesztését és kitágítja, kitisztítja a bőr pólusait. A felfokozott szív teljesítmény következtében nő az állóképesség és erősödik az immunrendszer, optimalizálódnak az EKG jelek és optimalizálódik a vérplazma.

Aroma rendszer

Az OxySpa LED egyedülálló aromaterápiás rendszere lehetővé teszi 4 különböző aroma illat választását az élénkítés, az egészség, a relaxáció és a test tisztításának érdekében. A spasense tiszta esszenciális olajok fokozzák a relaxáció, a kreativitás és a megtisztulás érzését. A 4 független porlasztókészülék lehetővé teszi az aroma finom áramlásának ellenőrzését. Az előnyök magában foglalják a bőr táplálását, kondicionálását és hidratálását, a stressz enyhítését, az étvágy csökkenését, és a fájdalom csillapítását.

Vibrációs Masszázs

Az Alpha LED Oxy Spa rendszer kontúrozott párnázott hát fűtéssel ellátott rendszere két egymástól független vibrációs motorral van felszerelve. A vibrációs masszázs növeli a vendég komfort érzetét, elősegíti az izmok ellazulását, növeli a nyirok rendszer teljesítményét, segít a pangó folyadékok távozását segítve ezzel a méreg anyagok kiürülését a szervezetből.

Oxigén terápia

Az Alpha LED Oxy Spa Rendszer kiegészül egy egészségügyi minőségű oxigén generátorral amelynek segítségével lehetőség nyílik 3 különböző oxigén terápiás eljárás elvégzésére. Oxigén inhaláció:

az oxigén inhaláció azonnali mentális és fizikai erőnlét fokozódást biztosít a vendég számára, növeli a vitális energiát, megkönnyíti a szív munkáját, erősíti az immunrendszert, serkenti a vér és csont velő képződést és fokozza a relaxációs hatást.

Arc oxigén (Spray) :

a rendszer lehetőséget biztosít exkluzív arc oxigénes kezelések elvégzésére melynek során a hatóanyagokat magas nyomású oxigénnel juttatjuk be a bőrbe elősegítve ezzel a mimikai és öregedési ráncok kisimulását.

LED FÉNY ÉS SZÍN TERÁPIÁS ELJÁRÁS

A Alpha LED Oxy Spa render 1080db kronoterápiás szuper-LED-del van felszerelve amelyek a szivárvány színeiben és árnyalataiban képesek sugározni:

  • Vörös, Kék, Zöld, Sárga, Narancssárga, Jade, Lila

A kapszulában 24 fény szolgáltató modul csoport ( LIMs) található

Minden LIM speciális látható szin tartományban képes dolgozni: 430nm, 555nm ,585nm, 660nm tartományig

Minden egyes modul csoport 45 egyedi LED-et tartalmaz

A különböző tartományban működő fényterápiás rendszer lehetőséget biztosít számunkra hogy a bőr teljes tartományát stimuláljuk.

Színék és hatásuk:

Vörös: magas energia tartalmának köszönhetően képes elérni és stimulálni a bőr legmélyebb rétegeit is (8-10mm). A közel infravörös tartományban dolgozó LED képes felgyorsítani a bőr vérkeringését ezzel fokozott méregtelenítő, alakformáló és bőrmegújító hatást ér el.

Narancssárga: a vöröshöz hasonlóan mélyen behatol a bőrbe (5-8mm) és segít fokozni a méregtelenítő és bőrtisztító folyamatokat. Fokozza a mentális egyensúlyt.

Sárga(2,8-5,6mm) : Segítségével aktiválódnak a szervezet nyirok rendszerének folyamatai. Nő a szervezet salaktalanító képessége és fokozódik a pangó folyamatok ödémák eloszlása.

Zöld(2,8-3mm):Segít a szervezet immunrendszerének erősítésében

Kék(1-2mm): Fontos szerepet játszik a kollagén termelődés fokozásában ezért kiválóan alkalmazható a bőr újratermelődésének fokozására ill a esetleges bőrsérülések regenerációjában.

Lila: megtisztítja a bőr felszínét és serkenti a relaxációs folyamatokat valamint a gondolkodást.

Ionizált belső környezet

Az Alpha LED Oxy Spa rendelkezik egy belső levegő fertőtlenítő rendszerrel amely ezáltal csírátlanítja a kamra belsejét és megtisztítja a bőr pólusait.

Szabadalmaztatott technológia:

Oxy Thermie terápia

Az OxyThermie kezelés védjegyzett ifjúságmegőrző kezelési módszer, amit csak az (LED) OxySpa-val lehet megvalósítani. Az OxyThermie kezelés a 99%-os tiszta oxigén és a hő kombinációja. Elősegíti a kezelés során használt termékek bejutását a bőrbe. A megcélzott előnyöket az oxigén, a hő és az oxigénnel dúsított bőrápoló termékek különböző kombinálásával éri el.

HOGY MŰKÖDIK AZ OXYTHERMIE KEZELÉS?

Az OxyThermie kezelés elősegíti az egészséges szív és érrendszeri működést, fokozza az anyagcserét és az új bőr sejtaktivitását és növekedését. Megnövekedett oxigén szinttel látja el az arcot és testet mind külsőleg, mind belsőleg. Az oxigén belsőleg a belélegzésen keresztül jut el, külsőleg pedig a bőr abszorpciójával. A belélegzett oxigén növeli a test oxigén szintjét. A bőr és más fontos szerveket nagyobb oxigén koncentrációval látja el, s így fokozza a sejtanyagcserét. A testet így a hő jótékony hatásának tesszük ki. A tiszta oxigén fokozza a keringést és a belégzést, annak érdekében, hogy a testet konfortizálja, és lehűtse. Míg a test hőmérséklete emelkedik, oxigénnel dúsabb vért szállít, hogy tisztítsa, méregtelenítse és elősegítse a ragyogó bőrt. A nyirokrendszer aktivitása nő, mely elősegíti az egészségesebb immunrendszert. A megismételt OxyThermie kezelések lehetővé teszik, hogy a testben új sejtnövekedés jöjjön létre, míg sok más szerv megtisztul és fokozódik működése. Az OxyThermie kezelést a legjobb a specifikus oxigéndús bőrápoló termékekkel alkalmazni, hogy biztosítsuk a tápanyagok, a vitaminok és a méregtelenítés előnyeit.

KEZELÉS MENETE, INDÍTÁSA, BIZTONSÁGI ÓVINTÉZKEDÉSEK

Kezelés előtt a felhasználó mindenképp fogyasszon, megfelelő mennyiségű folyadékot. Ne használják a gépet éhgyomorral. Kezelés végeztével legalább 2-3 percig maradjon fekve a kabinban.

Mivel a kezelés megterhelő kezdő felhasználó ne használja egy napon komoly fizikai megterheléssel járó edzéssel kombinálva.

A kezelés megkezdése előtt érdemes a célnak megfelelő kozmetikum felhelyezése. A kezelés célszerű ruha nélkül igénybe venni.

Programozás:

A készülék bekapcsolt állapotban az üdvözlő feliratot mutatja. Az OPTION gomb megnyomásával léphetünk be a program menübe ahol a nyilak segítségével mozoghatunk a különböző funkciók között. A kívánt program elindítása az ENTER gombal történik a készülék először megkérdezi a vendég súlyát (nyilak használatával beállítható majd enter gombbal elfogadtatható) majd indul a kezelés.

A kezelés hőmérsékletét külön ajánlott állítani. Főleg kezdő felhasználó esetén max. 70 C fok az ajánlott.

Hőmérséklet állítás: a készüléken található HEAT gomb megnyomása után a nyilak segítségével lehetséges. Állítsuk be a kívánt hőfokot majd nyomjunk entert

Arc levegő állítás: a FACE FAN gomb érintése után a nyilak segítségével állítható és az enter gomb megnyomásával véglegesíthető.

A vendég céljainak megfelelően használhatunk zsírégető / test-alakformáló vagy cellulitisz krémet.

Amennyiben gyári kozmetikumokat használtok (SPA SENSE) nagyon hatékony a következő hatóanyagok kombinációja:

bőrradír (eltávolítjuk az elhalt hámréteget megkönnyítve a hatóanyagok bejutását a szervezetbe) masszírozzuk a krémet körkörös mozdulatokkal a bőrbe. Kezdjük a folyamatot a háttal és fejezzük be elöl. Miután végeztünk nedves törölközővel (akár aromába itatott törölközőt is használhatunk) töröljük át a vendég testét majd használjunk Celliminate krémet a problémás területekre (ne kerüljön érzékeny területre, pl acra) körkörös mozdulatokkal masszírozzuk be a krémet majd várjunk kb 30 másodpercet. Ezután használhatunk méregtelenítő, alak formáló, bőr javító vagy akár izom lazító olajat. Az olaj bekenése után használjunk test tekercselő fóliát a has alsó vonalától a mellkas vonaláig (könnyed tekercselés tilos meghúzni) ill a csípőre és a combokra.

Ez egy nagyon hatékony kezelési módszert eredményez amely használható alakformálástól a cellulitisz kezeléseken keresztül a méregtelenítő vagy izom lazító kezelésekig.

Amennyiben nem gyári kozmetikumokat használunk általában illatanyag mentes szauna krémet (ADAMO) használunk kezdésként és utána valamely zsírégető vagy cellulitisz Dr. Kelen terméket. Jól használhatók a különböző algás kezelések de ezeket inkább bőrápoló jelleggel arcra érdemes tenni.